Въвеждане на петте стъпки NEW 5

Стъпка №5
Изпитване за шум и вибрации
Стъпка №4
Тестването на налягането с WPS500X
Стъпка №3
Модерна диагностика с PicoScope
Стъпка №2
Начало на диагностиката с PicoScope
Стъпка №1
Диагностика с PicoScope с ръководство на български

Желаете да научите повече за PicoScope диагностиката?

Ние създадохме 5-стъпкова програма за обучение в диагностиката – NEW 5  на български език за да гарантираме успех на потрeбителите на PicoScope.

Обучение
Обучение

Първи стъпки – помощ през цялото време

Много техници знаят, че трябва да използват осцилоскопи, но се притесняват, че ще бъдат твърде трудни за използване. Ако сте уверени в  използването мултиметри и инструменти за сканиране, няма да имате проблем да се научите да използвате PicoScope.

Ръководството ви напътства стъпка по стъпка чрез инсталирането на PicoScope и извършването на първото измерване на напрежението на батерията и от там ви поемат постъпковите разяснителни тестове, показвайки ви как да тествате общите компоненти на превозните средства. Освен това предлагаме огромен набор от безплатни ресурси, за да ви помогнем да извлечете максимума от своя PicoScope, включително обучение онлайн, видеоклипове и казуси . Има и голяма общност от потребители, които споделят знания, вълни и съвети, които  ни помагат и на нас като предлагат софтуерни подобрения.

Много от нашите клиенти ни разказват как ползването на PicoScope им помага да разберат как наистина работи модерното превозно средство и с течение на времето откриват нови възможности в кариера си, тъй като те стават уважавани експерти по диагностика.

Купуването на PicoScope е различно от работата с други компании, които губят интерес веднага щом имат парите ви. В Pico стоим зад нашите продукти и предлагаме безплатна техническа поддръжка през целият живот на продукта по телефона и онлайн. Актуализациите на софтуера също са безплатни – вашият PicoScope продължава да се подобрява без абонаменти или текущи такси за плащане. Не е изненадващо, че PicoScopes се избират от повече производители на автомобили и клиенти от след продажбеният сервизен пазар, отколкото всеки друг осцилоскоп.