Важни факти за Pico:

Pico Technology е създадена през 1991 г. и скоро се превръща в лидер в областта на PC Осцилоскопи, регистратори на данни и автомобилното диагностично оборудване.
Pico винаги е била призната за предоставяне на иновативни и рентабилни алтернативи на традиционното оборудването за тестване и събиране на данни. По този начин те създават висококачествена и достъпна измервателна апаратура.

Решения за производители и дизайнери на превозни средства.
Pico Технологията е лидер на пазара на PC-базирани осцилоскопи и даталогери: всепризнатите PicoScopes се използват от повече от 20 от водещите производители на автомобили в света, за да се подобри качеството и да се намалят разходите.

Queens награда

 

НЯКОИ ОТ СВЕТОВНОИЗВЕСТНИТЕ БРАНДОВЕ КЛИЕНТИ НА PICO:

Aston Martin, CNH, DAF, DELPHI, FERRARI, FIAT, GM, IVECO, JCB, MAHINDRA, MASERATI, MAZDA, NVH, RENAULT TRUCKS, SUZUKI EUROPE, TESLA, TOYOTA, VOLVO, WÜRTH

С PicoScopes можете да получите: спектрален анализатор, генератор на сигнали, NVH анализатор, или дори тестер за компресия на двигателя и / стартер / система за зареждане на батерията. Pico има дълга история на добавяне на нови функции чрез безплатни софтуерни актуализации, така че работата с PicoScope просто продължава да става по-лесна, всеобхватна и достъпна.

Pico Technology ISO9001 регистрирана фирма. Pico влага огромни усилия в своите системи, така че  може да предостави на своите клиенти добре разработени, надеждно произведени продукти на конкурентни цени. Всеки човек в компанията е отговорен за качеството чрез своя принос. Фирмата постоянно се стреми да подобри нивото на продуктите и услугите, които предоставя.