Свали PicoScope Automotive and PicoDiagnostics софтуер безплатно

Купуването на PicoScope е различно от работата с други компании, които губят интерес веднага щом имат парите ви. Pico стои зад своите продукти и предлага безплатна техническа поддръжка през целият живот на продукта по телефона и онлайн. Актуализациите на софтуера също са безплатни – вашият PicoScope продължава да се подобрява без абонаменти или текущи такси за плащане. Не е изненадващо, че PicoScopes се избират от повече производители на автомобили и клиенти от след продажбеният сервизен пазар, отколкото всеки друг осцилоскоп.

Тук може да свалите последната версия на нашия автомобилен диагностичен софтуер. Ако все още нямате от някои от уредите на PicoScope, може да използвате демо режима и да изпробвате възможностите му.

PicoScope 7 Automotive: 7.1.13*

Публикуван на: 10.11 .2023г.

Статус: Тествана и стабилна версия

Големина: 866 MB

PicoScope 7 Automotive  е най – последна версия на нашия софтуер за осцилоскопи. Тази версия е съвместима с всички PicoScopes предназначени за автоиндустрията. (PicoScope 7 може да бъде използван и без да притежавате продукт на фирмата за да може да видите възможностите му.)

Имайте предвид, че няма да  имате достъп до базата с данни,  ръководствата и примерните „правилни“ вълни докато не свържете оригинален PicoScope уред.

Свали и тествай софтуера на PicoScope 7 Automotive 7.1.13

Системни изисквания

Поддържани езици

Списъкът по-долу представя всички поддържани езици към момента. Има планове за добавяне на още нови в близките месеци. Към момента не е предвиден български за сметка  на сериозното количество преведени ръководства и материали, спомагащи потребителя по пътя му на обучение.

PicoScope Automotive* и PicoDiagnostics поддържани езици

Напълно поддържани езици : English, Français, Deutsch, Italiano, Español, 中文 (简体), 中文 (繁體), Čeština, Dansk, suomi, Ελληνικά, Magyar, Norsk, Polski***, Português, română, Русский, Svenska, Türkçe

* PicoScope Automotive Ръководства на тестовете  са достъпни на: English, Français, Deutsch, Italiano, Español и Български – само от официалния дистрибутор за България Актуатор Лабс ЕООД

Изисквания към компютъра, на който инсталирате: