MT03A Milliohm & Моторен тестер

Пълен тест за съпротивление на намотката на 3-фазен двигател за по-малко от една минута

MT03A Milliohm & Motor Tester е революционно устройство, способно да промени начина, по който се извършва тестване с ниско съпротивление. MT03A предлага тестване на съпротивлението на всички намотки на 3-фазен мотор за по-малко от минута и автоматично може да компенсира температурата с помощта на включения сензор, което води до много точни резултати.

Проектиран да отговори на нуждите на техници и инженери в широк спектър от области и индустрии, включително автомобилостроене, строителна техника, тежкотоварни превозни средства, промишленост, морски транспорт, железопътни и минни машини, тежко оборудване, автомати за достъп и източници за възобновяема енергия, MT03A е най-добрият инструмент за тестване с ниско съпротивление.

Със своята способност за тестване на заземителни връзки в съответствие с правилата на ООН ECE R100 и минимален тестов ток от 200 mA, MT03A има широко приложение, включително горивни помпи, климатични двигатели, помпи за регенерация, мотори на вентилатори, управление на разпределителния вал, EGR клапани, турбо задвижващи механизми и др.

 

Това иновативно устройство е идеално и за проверка на заземяването на ECU, заземителни шини, кабели за стартерни двигатели, заземявания за безопасност, качество на заваръчния контакт и тестване на заземителни връзки. MT03A разполага с USB свързаност за лесна интеграция с компютър, без да е необходимо външно захранване, и се предлага в издръжлива гумена обшивка с място за окачване, лесен за употреба, докато включената S-кука позволява лесен монтаж.

Специализираното софтуерно приложение за Windows осигурява ясен потребителски интерфейс, който осигурява простота, скорост и пълен контрол над тестера. Изключително точните стойности на милиома могат автоматично да бъдат темепературно компенсирани от температурният датчик, а MT03A осигурява прецизност и надеждност дори при различни температурни условия. Клипсите на Келвин също са включени, за да се сведат до минимум ефектите на контактно съпротивление при свързване на измервателната единица към изпитвания компонент.

Скрийншот от екрана на Милиом тестер