За Picoauto.bg

Актуатор Лабс ЕООД

Актуатор Лабс ЕООД

Актуатор Лабс ЕООД е официално сертифициран дистрибутор на PicoScope (собственост на Pico Technology UK) за България. Предлагаме пълната гама PicoScope продукти за автоиндустрията както и допълващите ги аксесоари и части.
Продуктите на PicoScope, които предлагаме и цените, на които ги продаваме на българския пазар, са съгласувани предварително изцяло с Pico Technology UK и уеднаквени с тези на сайта им според курса на Еврото.
PicoScope (собственост на Pico Technology UK) си запазва абсолютното право да изменя моделите, отстъпките, промоциите и цените на продуктите, които PICOAUTO.BG продава.
Всички цени в сайта са реални и съобразени с официалната ценовата политика на PicoScope (собственост на Pico Technology UK) .
В сайта на PICOAUTO.BG се предлагат само оригинални продукти на PicoScope (собственост на Pico Technology UK), като някои продукти са на специална цена за българския пазар, съгласувана с производителя .

Важни факти за Pico:

Pico Technology е създадена през 1991 г. и скоро се превръща в лидер в областта на PC Осцилоскопи, регистратори на данни и автомобилното диагностично оборудване.
Pico винаги е бил признат за предоставяне на иновативни и рентабилни алтернативи на традиционното оборудването за тестване и събиране на данни. По този начин сме създали висококачествена и достъпна измервателна апаратура.

Queens награда

Решения за производители и дизайнери на превозни средства.
Pico Технологията е лидер на пазара на PC-базирани осцилоскопи и даталогери: нашите всепризнати PicoScopes се използват от повече от 20 от водещите производители на автомобили в света, за да се подобри качеството и да се намалят разходите.
НЯКОИ ОТ НАШИТЕ СВЕТОВНИ КЛИЕНТИ:

Aston Martin, CNH, DAF, DELPHI, FERRARI, FIAT, GM, IVECO, JCB, MAHINDRA, MASERATI, MAZDA, NVH, RENAULT TRUCKS, SUZUKI EUROPE, TESLA, TOYOTA, VOLVO, WÜRTH

С PicoScopes можете да получите от един осцилоскоп: спектрален анализатор, генератор на сигнали, NVH анализатор, или дори тестер за компресия на двигателя и / стартер / система за зареждане на батерията. Ние имаме дълга история на добавяне на нови функции чрез безплатни софтуерни актуализации, така че работата с PicoScope просто продължава да става по-лесна и всеобхватна и достъпна.

Pico Technology ISO9001 регистрирана фирма. Ние влагаме огромни усилия в нашите системи, така че ние можем да предоставим на нашите клиенти добре разработени, надеждно произведени продукти на конкурентни цени. Всеки човек в компанията е отговорен за качеството чрез своя принос и ние постоянно се стремим да подобрим нивото на продуктите и услугите, които предоставяме.

В подкрепа на стойностни каузи

В PICO подпомагане стойностни каузи – това е важна част от нашата философия. Един от начините да правим това е, като даряваме пари за различни благотворителни организации. Ние правим това всеки път, когато даден клиент ни оставя обратна връзка с мнение за продуктите или когато изтегля софтуера от сайта на Pico. По този начин клиентите Pico не само ни помагат да продължим да подобряваме нашите продукти, но също така помагат за набиране на средства за достойни каузи.